Eindelijk was het zover..

Met twee oud-collega’s samen een terrasje pikken. Onvoorstelbaar, half oktober en dan nog lekker in het zonnetje op een terrasje een biertje kunnen drinken. Het plan was om naar “De Graaf van Vlaanderen” te gaan. Op verzoek van Fons begonnen we een uurtje eerder, om drie uur. En toen was De Graaf helaas nog niet geopend. En daar sta je dan op het Caterplein in Apeldoorn. Dan maar naar Finnegan’s, kunnen we lekker in het zonnetje zitten. Op tafel lag een leaflet van Limber Up, een pale ale van Meantime uit London. Laten we die maar eens proberen. Hij bleek heerlijk te smaken. Limoen en gember volgens het papier. En lekker fris. Niets teveel gezegd.

Limber Up

Meantime

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.