Op 23 mei werd op het Munzee Blog de Korea Global Grub aangekondigd. Ik had niet verwacht dat ie ook in Apeldoorn zou verschijnen, maar op 25 mei was het toch zover. ’s Avonds om een uur of tien ging het bliep op mijn telefoon. En daar was hij dan, op 600 meter bij mij vandaan, op de hoek van de Weegbree en de Gentiaanstraat. De munzee waar hij aan gekoppeld was, was twee dagen eerder nog gecapt. Dat moest te doen zijn. In het half donker op de fiets gestapt en naar de Gentiaanstraat gereden. De munzee werd al snel gespot op een brievenbus van PostNL. Even scannen met de telefoon en hoppa, die is binnen! Met 200 puntjes erbij.

gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.