En nog een nieuwe Munzee uitdaging!

National Scavenger Hunt Day. Op het Munzee blog werd het aangekondigd. Vier nieuwe MOB’s (Munzee Owned Bouncers) te cappen, met bijbehorende badges en een bonus. Op 25 mei ’s ochtends kwam de eerste in beeld. Snel op de fiets gesprongen en gecapt. In de loop van de dag kwamen de anderen binnen. De laatste was in Beekbergen. Eigenlijk wil ik alleen maar te voet of op de fiets, maar deze kans kon ik niet laten liggen. Dit zijn de badges:

Voordat ik de terugreis begon, zag ik dat er een Fairy Godmother aan de Paramariboweg verschenen was. Die had ik nog niet. Een mooie gelegenheid om te pakken.

En die was goed voor 500 punten. Daarna keerde ik huiswaarts. Toen ik de Kayersdijk op wilde draaien, kwam collega Frank er net aan gefietst. Omdat er geen verkeer was, kon ik snel omkeren en Frank staande houden met de mededeling dat ik de Special al gepakt had. Dat vond hij niet zo leuk. Nog even staan kletsen en toen naar huis. Een geslaagde dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.