Gisteravond ging ik nog even op MunzeeHunt naar een paar specials. Aan de Vlijtseweg lag een Faun en aan de Stadhoudersmolenweg lag een Pimedus. De Faun was snel gevonden maar met de Pimedus had ik geen succes. Als ik dan in de logjes kijk, zie ik dat collega FNFT hem ook al niet heeft kunnen vinden. Ik meld een “Needs Repair” en wil richting huis gaan. Dan verschijnt de melding van een Griffin Pegasus. Die heb ik nog niet eerder gepakt, dus het wordt interessant. Hij blijkt bij de Matenpoort te liggen. Een aardig eindje fietsen langs Het Kanaal. Het is wel in de buurt van FNFT, maar met een beetje mazzel kan ik hem voor zijn. Dan verschijnt er nog een Pimedus aan de Vlijtseweg. Daar moet ik langs, dus die pak ik mee. Af en toe tijdens het fietsen op de telefoon kijken. Het mag wel niet, maar er is toch geen verkeer op de weg. Hopelijk ook geen politie op de been. Dan komt de Matenpoort in het zicht. De hint is lantaarnpaal. Ik stop bij de eerste die in aanmerking komt. Volgens het kaartje op de telefoon sta ik pal naast de Pegasus. Ik scan de sticker op de lantaarnpaal. De Pegasus blijkt hier niet te zitten. Als ik op kijk staat FNFT bij de volgende lantaarnpaal en scant de sticker daar. Heeft hij hem te pakken. Nou ja, ik ben hem ook al eens te slim af geweest, dus staan we weer quitte. En nu maar weer wachten op de volgende Griffin. Want hij is wel de moeite waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.